Stolen (2012)

 English HereKorte Inhoud
De meesterdief Will Montgomery is net vrijgelaten uit de staatsgevangenis, na het uitzitten van een 8 jaar lange gevangenisstraf. Dan wordt hij benaderd door Jonah, zijn voormalige kameraad uit de criminele wereld. Jonah heeft Wills tienerdochter gegijzeld en houdt haar gevangen in een gekaapte taxi. Jonah laat haar alleen vrij als Will onthult waar het geld verborgen ligt, dat hij tijdens zijn laatste overval heeft buitgemaakt.

Genre : Actie/Misdaad
Land
: USA


Cast :
Nicolas Cage : Will Montgomery
Malin Akerman : Riley Jeffers
Josh Lucas : Vincent

Regisseur :
Simon West

Mijn mening


Korte samenvatting :
Nicolas Cage (weeral een supergeweldige vertolking ... standaard) krijgt te maken met een kidnapping van zijn dochter, moet in de plaats iets bezorgen wat bijna onmogelijk is om te bezorgen, de autoriteit gelooft hem niet , agenten zijn steeds op de verkeerde plaats op het verkeerde moment, een ex partner die katholieker is geweest en niet meer in de misdaad zit (en een lekker ding is) , maar uiteindelijk toch meewerkt waardoor het uiteindelijk lukt en het allemaal bezegeld wordt met een eind-gevecht. De booswicht dood, het familielid gered. Happy end !


Cage acteert top, actie scenes zijn prima (alhoewel ongeloofwaardig) en soms had ik zo'n "ja-dat-zal-wel" gevoel. En bij deze ben ik de film al vergeten.


Het verdict : 4 / 10
Links : IMDB , Moviemeter
 

Geen opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Blogger.